reacties

REACTIES NAAR AANLEIDING VAN OPTREDENS

IMG_1684

Zorgcentrum De Breeje Hendrick, Lekkerkerk:

(optreden van december 2018)

Dinsdag 18 december 2018 is het altijd super gezellige cheerio komen optreden in de breeje hendrick te lekkerkerk! Het was een avond gevuld met allemaal kerstliedjes. De bewoners hebben weer genoten van deze avond! Altijd een groot succes als zangkoor cheerio komt zingen! 

Zorgcentrum De Breeje Hendrick, Lekkerkerk:

(optreden van maart 2018)

Donderdagavond 22 maart jl. is Zangkoor ‘Cheerio’ Schoonhoven voor een optreden geweest in Zorgcentrum de Breeje Hendrick, Lekkerkerk. De bewoners keken er erg naar uit sommige zaten al een uur voor aanvang beneden in de zaal. Er werd volop meegezongen en er werd zelfs een dansje gemaakt! Het was gewoon weer een TOP avond! Groetjes Simone Hobe.

Zorgcentrum De Irishof, Gouda:

(optreden van november 2017)

Wij van Irishof Gouda zijn altijd enorm blij dat jullie met het koor komen optreden. Bewoners vragen er ook iedere keer weer om. Al heel wat jaren komen jullie in ons huis en het is altijd weer een feest der herkenning. Agfelopen novmeber hebben jullie weer een zeer geslaagde avond gebracht, met veel enthousiasme wordt alles gezongen en aan elkaar gepraat. Wij zijn nu ook weer erg blij dat we samen weer een moment hebben ingeboekt voor onze bewoners op zondag 28 november a.s. Wij kijken er weer naar uit.
Vriendelijke groeten, Angelique Sibbes

Het Kwartier, Stolwijk:

(optreden op 5 oktober 2017)

Het was een erg leuk en gezellig optreden de mensen hebben er erg van genoten. Er werd zelfs nog geroeid op het liedje van de woonboot. Bedankt nogmaals namens de Locale Commissie Stolwijk van het SWOBV voor jullie optreden. Ik doe er nog een paar foto’s bij.
Met vriendelijk groet, Jannie Kapteijn

Zorgcentrum De Breeje Hendrick, Lekkerkerk:

(optreden op 11 mei 2017)

Vanavond weer het altijd gezellige Zangkoor Cheerio uit Schoonhoven bij ons op bezoek. Wat hebben de bewoners en ook ik zelf er van genoten. De herkenning van de  liedjes bracht de bewoners in beweging en ze zongen allemaal uit volle borst mee! De bewoners vonden jullie top. Heel erg bedankt voor jullie optreden en tot het volgende optreden. We kijken er nu al naar uit. 
Groetjes, Simone Hobe

De Zonnebloem, Lopik:

(kerstoptreden op 17 december 2016)

Super! Wat een geweldig koor uit Schoonhoven en wat een uitstraling. Dank voor deze gezellige middag voor onze gasten van de Zonnebloem afdeling Lopik/Cabauw. Gerda Wiggers.

Woonzorgcentrum De Schutse, Lopik:

(optreden op 9 november 2016)

Het was al weer even geleden dat het koor "Cheerio" voor ons op kwam treden in De Schutse. Vandaag 9 november was het gelukkig weer zo ver. Vanuit Schoonhoven en omstreken kwamen de zangers en zangeressen, de muzikanten en de dirigente naar De Schutse. Het werd weer een hele leuke ochtend vol vrolijke muziek. Een groot compliment voor jullie gezellige optreden. De bewoners hebben er weer van genoten. Mogen we volgend jaar weer op jullie rekenen???? BEDANKT  --  BEDANKT  -- BEDANKT. Gerda Eikelenboom.

Zorgcentrum De Breeje Hendrick, Lekkerkerk:

(optreden op 20 oktober 2016)

Wat was het donderdag 20 oktober jl. weer een heerlijke avond. Ik en de bewoners van de ‘Breeje Hendrick’ hebben weer flink genoten. Het was weer een ouderwets gezellige avond vol met Hollandse meezingers. Ik zag de handjes van de bewoners in de lucht en dacht ow naast zingen hebben ze ook nog een soort van gymnastiek. Het was erg gezellig en we kunnen niet wachten tot we weer een spetterend optreden van jullie mogen bijwonen volgend jaar. Erg bedankt allemaal namens de bewoners en mijzelf. Groetjes, Dave Kerseboom. Zorgcentrum ‘De Breeje Hendrick’, Lekkerkerk.

De Dertienhuizen, Krimpen aan de Lek:

(optreden op 12 oktober 2016)

Op 12 oktober 2016 was het Zangkoor "Cheerio" Schoonhoven bij ons te gast. Wat hebben we weer een hele leuke middag gehad. Er werd uit volle borst meegezongen!!! Jullie zijn  in 2017 weer van harte welkom.
Met vriendelijke groet, Senior activiteiten De Dertienhuizen Krimpen aan de Lek.

Zorgcentrum De Breeje Hendrick, Lekkerkerk:

(optreden op 10 december 2015)

Heerlijk avondje Zangkoor  “Cheerio” Schoonhoven. 
Op 10 december 2015 hebben bewoners en medewerkers van Zorgcentrum De Breeje Hendrick in Lekkerkerk weer super genoten en gelachen! Hier waar de koorleden van ’ Cheerio’ voor ons weer een super avond hebben verzorgd en dit allemaal in kerstsfeer. De dag erna gonsde het nog door het hele huis dat het zo gezellig was en voor herhaling vatbaar was. Nou daar heb ik gelijk gehoor aan gegeven en dit gezellige koor weer voor oktober 2016 geboekt. Ik dank alle koorleden dan ook voor de sfeer en de mooie liederen die ze ons voorschotelden, hou dit vast en laten we er in oktober net zo een gezellige avond van maken!
Dave Kerseboom, Zorgcentrum De Breeje Hendrick

Motorschip de Henri Dunant van het Nederlandse Rode Kruis:

(optreden op 24 november 2015)

Het was weer een perfect en gezellig optreden van Zangkoor "Cheerio" Schoonhoven op de Herni Dunant dinsdagavond 24 november 2015. De gasten en vrijwilligers van de Heri Dunant vonden het wederom geweldig en genoten met volle teugen. Mede gelet op de samenstelling vna onze gasten die een week aan boord verblijven (hoofdzakelijk lichamelijk gehandicapten). Wer werd meegezongen, gedanst en gerolstoeldanst. Ook met dank aan de inzet van de vrijwilligers van het Rode kruis die deze avond mede tot een succes hebben gemaakt. Zeker voor herhaling vatbaar, vandaar ook dat wij Uw zangkoor in 2016 wederom zullen uitnodigen.
Paul Schuijff namens het bestuur van het Rode Kruis, afdeling Krimpenerwaard

Zorgcentrum De Schutse, Lopik:

(optreden op 13 mei 2015)

Op woensdagmorgen 13 mei 2015 hebben de bewoneers van De Schutse, Lopik, genoten van een oprteden van het Zangkoor "Cheerio" uit Schoonhoven. Vol van verrassing waren wij toen er een zodanig grote groep kwam. De ontmoeitngsruite was meer bezet door het koor dan door de bewoners. Door de inzet van het personeel werd het alsmaar drukker. Op het eind zaten er toch maar mooi meer bewoners dan leden van het koor. De bewoners hebben genoten, zeker omdat het bekende Hollandse liedjes waren, die ze vol trots konden meezingen. Het is zeker voor herhaling vatbaar. Ik zou zeggen; tot volgend jaar.
Hetty Vader, Coördinator vrijwilligers en medewerker Welzijn

Zorgcentrum De Breeje Hendrick, Lekkerkerk:

(optreden op 20 november 2014)

20 november 2014 hadden we voor de zoveelste keer koor "Cheerio" in huis. Dit beloofde weer een gezellige avond te worden. En inderdaad; het werd een avond vol gezelligheid, dans en mensen die uit volle borst meezongen. De volgende dag werd er nog veel over gepraat en dan weet je dat je iets gezelligs in huis hebt gehad. Kortom duim omhoog voor dit koor. Ik hoop ook weer voor volgend jaar een afspraak te kunnen maken. Met vriendelijke groeten, Dave Kerseboom, Coördinator vrijwilligers / hoofd welzijn.

Verpleeghuis De Prinsenhof, Gouda:

(optreden op 11 november 2014)

Onze bewoners hebben een top “avondje-uit” beleefd met het optreden van Cheerio.
“Hoe heet dit geweldige koor eigenlijk?” “Kun je het voor me opschrijven”? Dit werd door diverse bewoners gevraagd.
Leuke herkenbare liedjes die enthousiast werden meegezongen. Mooi begeleid door een gitarist en 2 accordeonisten.
Activiteitenbegeleidster van De Prinsenhof.

De Dertienhuizen, Krimpen aan de Lek:

(optreden op 15 oktober 2014)

De meeste mensen uit de zaal vonden het optreden geweldig om de reden dat ze bijna alle nummers mee konden zingen. Voor ons zelf geven wij een 9 van punten op de 10, dus geweldig. Wij zouden zeggen; ga zo door zoals jullie nu aan het doen zijn en wij nodigen jullie zeker nog eens uit. Hierbij enkele foto’s zoals beloofd. Vriendelijke groeten, Lucien Brake, Voorzitter van de Senioren activiteiten commissie De Dertienhuizen, Krimpen aan de Lek. Bekijk ook de foto’s van dit optreden

Zorgcentrum Slothoven, Bergambacht:

(optreden op 26 september 2014)

Wat hebben de bewoners zichtbaar genoten van het geweldige optreden van "Cheerio". Er werd uit volle borst meegezongen met de bekende liedjes. Jullie maken er een gezellige middag van. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar! Met vriendelijke groet, Annelies Verdoold, Zorgcentrum Slothoven, Bergambacht.

Uit de nieuwsbrief van de Zonnebloem, Waddinxveen:

(optreden op 12 oktober 2012)

12 oktober was er weer een ontspanningsmiddag. We hadden deze keer geen shantykoor, maar een gemengd koor. Ze zongen hele mooie en gezellige meezingers. Het was in één woord fantastisch. Het koor heette Cheerio en kwam uit Schoonhoven. Een paar reacties. Een gast zei: "mooi hè, ik moet gewoon huilen. Een andere reactie was: "ze kunnen gewoon heel goed zingenKortom, een gezellige middag met een geweldig koor. Als ik zie hoe moeizaam sommige gasten lopen, als ze binnenkomen, sta ik er steeds weer versteld van hoe actief ze meezingen en meedeinen. Henk van Velsen.

www.zangkoorcheerio.nl